Klub prijatelja šibenskih tvrđava


 

Učlanite se u Klub prijatelja šibenskih tvrđava!

 

Članovi Kluba prijatelja ostvaruju besplatan uzlaz na događaje iz programa Strana B te na filmske večeri Srijedom po svijetu na Tvrđavi Barone, a za Dan Kluba prijatelja 13. kolovoza 2017. od 21h na Tvrđavi sv. Mihovila poklon tulum - PopOUT Detour&Pavel!

Uloga šibenskih Tvrđava u kulturnom identitetu grada je nezaobilazna zbog spoja kulturne baštine, doživljaja urbanog šibenskog ambijenta i prirodnog okoliša uz vrijeme provedeno na prekrasnim vidikovcima s kojih se vidi cijeli šibenski arhipelag. Tvrđava Barone tako upotpunjuje iskustvo grada Šibenika kao kulturno-turističke destinacije jednako vrijedne drugim mediteranskim gradovima.

Obnovljena tvrđava Barone kao kulturno dobro RH je valorizirana, zaštićena i promovirana te je doprinosi povećanom interesu za zaštitu kulturne baštine i potakla obnovu ostalih tvrđava i služi kao model za revitalizaciju ostalih sličnih kulturnih dobara.

Učlanite se u Klub prijatelja šibenskih tvrđava ispunjenjem on-line prijavice i plaćanjem godišnje članarine u iznosu 50 kuna (110 kn za obiteljsku iskaznicu). Članstvom potpomažete rad Tvrđava, a prihod od Vaših članarina biti će korišten namjenski.

Sva vaša pitanja vezana za članstvo u Klubu Prijatelja i rad Tvrđava možete nam uputiti i osobno na blagajnama Tvrđava, u City Point-u šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1, Šibenik) putem e-maila: klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hr, ili na broj 091 497 55 47. Učlaniti u Klub možete se na blagajnama šibenskih Tvrđava i u prostorima City Pointa ili preko sustava Croatia Ticket.

Godišnja članarina u Klubu prijatelja šibenskih tvrđava

ODRASLI

50 kn

OBITELJSKA ULAZNICA

(Roditelji / skrbnici i neograničen broj djece do 18 godina)

110 kn

DJECA DO 5 GODINA, ČLANOVI ICOM-a

Slobodan ulaz